"Супермама" у Квасилові

12 травня 2023 року, напередодні  Дня матері, у Квасилівському ліцеї Рівненської міської ради, відбувся конкурс «Супермама-2023». У ньому зголосилися взяти участь п’ятеро неймовірно талановитих мам, яким змагатися допомагали їхні діти.

Учасникам було запропоновано шість конкурсних випробувань: «Представлення», «Сімейна страва», «Феєрверк талантів», «Секретне завдання», «Дефіле», «Моя мама найкраща».

Вже з  перших хвилин дійства члени журі зрозуміли, що їм буде не просто, адже стало очевидним, що підготовка до конкурсу всіх без винятку учасників виявилася ґрунтовною: мами та діти проявили неабияку фантазію та винахідливість,  влучно доповнюючи один одного.

Конкурс став справжнім святом, веселим, захоплюючим, наповненим позитивом та гармонією. Глядачі отримали море задоволення не тільки від талантів та вмінь учасниць, але й від дотепних жартів ведучих конкурсу - Наталії та Ганнусі Саваринських.

Кульмінацією даного дійства став фінальний вердикт журі про те, що у конкурсі «Супермама-2023» немає переможених, усі матусі стали переможцями: у  номінацїї «Супердрайвова мама» перемогу отримала Смусь Наталія, у номінації «Супергосподиня» - Середа Ольга, «Суперстильною мамою» журі визнало Гаврильчик Світлану, у номінації «Суперталановита мама» перемогла Кравчук Марія, а володаркою звання «Супермама» стала Грицуняк Катерина.